L’espai d’aparcament del barri Gaudí ja és una realitat

dsc_0476_1.jpg

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat del regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i representants del veïns del barri Gaudí, ha visitat aquest dimecres, 21 de març les darreres inversions que l’Ajuntament de Reus ha fet al barri, i que sumen un import total de 72.500 euros. Les actuacions responen a històriques reivindicacions veïnals i noves necessitats, com són un nou aparcament en superfície i una zona d’esbarjo per a gossos. Les dues actuacions ja han finalitzat la fase d’obres i ja estan a disposició dels veïns del barri.

Nou aparcament
La construcció del nou aparcament del superfície del barri Gaudí ha donat resposta a dues reivindicacions veïnals: la necessitat de més places d’estacionament de vehicles i la solució del problema d’inundacions del solars situat entre l’avinguda de Barcelona i el carrer de Badalona. El disseny del projecte ha tingut en compte en tot moment les propostes dels veïns del barri, fins al punt que en la fase de pintura s’ha ampliat la capacitat del pàrquing i s’han habilitat noves places.

L’equipament té una capacitat per a 70 vehicles, les quals s’afegeixen a la setantena places del primer aparcament, construït a tocar del carrer de Badalona. L’obra connecta el nou aparcament amb el primer.

L’obra l’ha executat l’empresa Construccions Vinaixa, per un import d’adjudicació de 57.700 euros. L’actuació ha comportat la pavimentació de la rampa d’accés des del carrer de Barcelona, s’ha fet un rebaix de les terres del solar per eliminar els problemes d’inundacions derivats de la pluja, i s’ha pavimentat el terreny per poder organitzar les places d’aparcament en la nova zona asfaltada.

foto_180321_zona_gossos_barri_gaudi_1.jpg

Espai d’esbarjo per a gossos 
L’Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal, ha finalitzat els treballs d’instal·lació de la nova zona d’esbarjo per a gossos al barri Gaudí, concretament al carrer de Figueres. Té una supefície aproximada de 900m2; i el cost de la instal·lació és d’uns 14.800 euros. S’han col·locarat tanques a tot el perímetre i s’hi ha instal·lat tots els serveis necessaris: una font per animals, bancs, papereres i dispensadors de bosses.

Es tracta de la vuitena zona d’aquestes característiques, que la regidoria de Via Pública està implantat en diferents parcs o terrenys municipals, en resposta als suggeriments dels propietaris de gossos. L’objectiu és dotar la ciutat d’espais nets i segurs, tant pels animals, com per a la resta de usuaris. En aquests espais tancats, els animals poden fer exercici amb seguretat, alhora que es recorda als propietaris la responsabilitat que han de tenir a l’hora d’utilitzar-los.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s