Grups de treball

Grups de treball 2018

Grup de treball d’Urbanisme

Aquest grup de treball ha continuat treballant en la mateixa línia que altres anys, ha participat en els diferents passejos realitzats per tal d’elaborar una guia d’aspectes a millorar del barri conjuntament amb els responsables municipals, encapçalats per l’Alcalde i els regidors de Via Pública, Urbanisme, Medi Ambient, Participació, etc.

S’ha continuat utilitzant el protocol de comunicació entre el barri i les administracions implicades. S’ha pogut completar el circuït (realització del passeig, traspàs a les regidories responsables de l’execució de l’obra, retorn de la calendarització d’execució al barri i, finalment, execució de les obres).

Cal destacar la implicació de l’associació de veïns del barri Gaudí en el projecte.

Aquest grup treballa altres temes com són:

  • La degradació d’algunes zones del barri.

  • Obres menors.

Grup de treball de Infants, joves i educació

Al barri hi ha diferents serveis i institucions que donen resposta a les necessitats d’infants i joves, i és clau vetllar per un bon nivell de coordinació i de col·laboració entre ells.

Aquest grup de treball és una bona eina per propiciar col·laboracions i trobar noves oportunitats de treball coordinat.

Existeix un ampli consens sobre la necessitat de col·laboració per a l’èxit educatiu i personal dels infants i joves a partir de programes i projectes que propiciïn treballar hàbits i habilitats socials des de diferents prismes com l’acadèmic, l’oci, l’esportiu, etc.

El treball del grup s’ha centrat en determinar quins dels projectes que es duen a terme precisen de la implicació i la col·laboració de tothom per millorar-los o ampliar-los, atesa la gran demanda.

El grup ha impulsat la realització d’activitats d’estiu amb la col·laboració de la regidories de Benestar Social, Ensenyament i Política Lingüística i l’equip directiu de l’escola Nowgli.

Grup de treball de Dona i Salut

Amb la finalitat de tornar a impulsar aquest grup de treball, s’ha reprès la col·laboració amb l’Institut Català de la Salut (CAP Llibertat Reus).

Es vol potenciar una oferta d’activitats de lleure saludable adreçades a persones adultes, especialment dones, ja que ajuden a prevenir l’aparició de quadres depressius, dolors, malestar, etc. i milloren les relacions personals del veïnat.

Durant aquest any hem posat en marxa l’activitat de condicionament físic i hem donat continuïtat a les xarrades i taller relacionades amb salut i dones.

Grup de treball de Convivència i Seguretat

En aquest grup de treball és clau la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana realitzant reunions periòdiques de treball amb el veïnat. Es valora molt positivament la seva disponibilitat i diligència.

Els temes principals que es tracten són: venda i consum de drogues, ocupacions il·legals de pisos i actes incívics.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s